KREATIV UKE (FULLT!)

ATELIER ELLEN HEGG

AUGUST, en uke fra mandag 16 august til søndag 22 august

SURNADALSØRA er et tettsted i Surnadal kommune på Nordmøre i Møre og Romsdal, ved utløpet av elva Surna. Her på dette koselige lille tettstedet har jeg sommeratelieret mitt som er et gammelt bedehus fra 1923, og her er det åpent noen uker mellom mai til september hvert år med kreative maleuker,weekendkurs og utstillinger.

Her tar jeg imot små grupper som kommer og maler sammen med meg en uke. og jeg kan tilby gratis overnatting i atelieret i felles rom. Det er begrenset plass på gratis overnatting, så her blir det "første mann til mølla". Om du ønsker mer privatliv, eller vil bo et annet sted, kan jeg anbefale for overnatting det koselige pensjonatet "Hammerstuene" som ligger 2 minutters gange fra atelieret.Dette må bestilles og betales av hver enkelt.

I løpet av uken lager vi flere maleri i forskjellige teknikker, og en av dagene er vi også på tur inn til Innerdalen, en av Norges vakreste daler.Denne turen er frivillig å bli med på.

For å komme til Surnadalsøra og "Atelier Ellen Hegg" kan du, om du ikke kjører bil, ta buss. Eller du kan ta tog til Oppdal eller Trondheim og buss derfra. Du kan også ta fly til Molde, Ålesund, Kristiansund eller Trondheim og ta buss derfra.

Pris på uken inkludert undervisning innen forskjellige teknikker, noe materialer, frokost m/gratis overnatting, er kr 7.800.-

Om du har lyst til å være "bohem" en uke sammen med meg i atelieret, kan du ta kontakt på skjemaet øverst på siden. Husk å skriv "Kreativ Uke" på meldingen.

Kursinstruktør Ellen Hegg  

 

ØRA, det lille tettstedet på Surnadalsøra. Her finner du sommeratelieret mitt.

Her jobber vi med noen bilder i teknikken collage